Recente Publicaties

Brochure Hoe verzorg ik mijn kind (uitgave ReumaNet)

Hoe verzorg ik mijn kind: voor jonge ouders met reuma. Kinderen krijgen en opvoeden is voor heel wat mensen een uitdaging; opvoeden bestaat niet alleen uit het samen genieten en samen zijn, maar ook uit het zorgen voor en verzorgen van je kind(eren). Elke ouder wordt geconfronteerd met zijn mogelijkheden en beperkingen, maar met een dosis creativiteit kan je een aantal zaken ondervangen.

Reumapositief: Positief omgaan met chronische aandoening

Als je te horen krijgt dat je reuma hebt, is dit nagenoeg altijd een kantelmoment.
Aan de hand van inzichten uit de positieve psychologie tonen de auteurs dat het mogelijk is om na een diagnose op een positieve manier een nieuwe route uit te stippelen, met respect voor de pijn en beperkingen die reuma met zich meebrengt.
 

Praktische gids voor de behandeling van SLE (lupus)

Wat is lupus? Wat zijn de oorzaken en de gevolgen van die inflammatoire reumaziekte? Hoe wordt de diagnose gesteld en wat is de behandeling? Deze gids geeft u meer inzicht in lupus en leert u om er beter mee om te gaan.
 

4 € verzendingskosten (6€ in het buitenland)

 

Reumatoïde artritis

Wat is reumatoïde artritis? Wat zijn de oorzaken en de gevolgen van die inflammatoire reumaziekte? Hoe wordt de diagnose gesteld en wat is de behandeling? Wat kunt u doen om uw gewrichten te sparen? Deze Visuele Gids van de Patiënt geeft u meer inzicht in reumatoïde artritis en leert u om er beter mee om te gaan.
 

4 € verzendingskosten (6€ in het buitenland)

 

Jeugdreuma

Wat is juveniele artritis? Wat is het verschil tussen artritis en artrose? Hoe ontwikkelt de aandoening zich? Wat zijn de verwikkelingen? Wat zijn de behandelingen? Wat is de invloed van juveniele artritis op het dagelijkse leven? Met deze Visuele Gids van de patiënt kunt u de kenmerken van juveniele artritis beter begrijpen.
 

4 € verzendingskosten (6€ in het buitenland)

 

De onderhuidse inspuiting

Hoe kunt u een geneesmiddel toedienen? Wat is een onderhuidse inspuiting? Wanneer en waarom geven we een onderhuidse inspuiting? Hoe voert u een onderhuidse inspuiting uit? Deze Visuele Gids van de Patiënt wil u met tekst en beelden helpen bij uw behandeling, zodat u uzelf zonder enige moeite onderhuidse inspuitingen kunt geven. Het is belangrijk om ook aandachtig de bijsluiter en de handleiding van het specifieke produkt te raadplegen.
 

4 € verzendingskosten (6€ in het buitenland)

 

Pagina's