Bezoek de tentoonstelling in de bibliotheek van Mol

 

12/04/2018

 

'Niet uitstellen, je arts bellen' Onder die slogan reizen we het komende jaar het hele land door. Tot en met zaterdag 21 april staan we in de bib van Mol. Op woensdag 18 april is er een infoavond.

 

Reumatische aandoeningen treffen jong en oud, en kunnen blijvende schade veroorzaken wanneer ze niet goed of niet op tijd behandeld worden.
Heb jij een vermoeden dat jouw klachten wel eens met reuma te maken zouden hebben? Aarzel dan niet en contacteer je arts.

ReumaNet en haar partners houden een algemene informatiecampagne rond tijdige diagnose.

Na het UZ Leuven en UZ Brussel, is de Kempense gemeente Mol aan de beurt. Je kan tot en met 21 april, tijdens de openingsuren van de bib, Molenhoekstraat 2, Mol, de tentoonstelling bezoeken. Naast informatieve banners en een boel documentatie, kan je er ook gipsen handen bezichtigen van patiënten met zichtbare en onzichtbare reuma's, reumatologen en andere zorgverleners.

 

Op woensdagavond 18 april organiseren we een open, gratis infoavond voor het grote publiek. Een arts en een patiënt expert geven meer uitleg. Iedereen is van harte welkom.
Meer info vind je hier.

 

Breng de tentoonstelling zeker een bezoekje.

 

Is Mol te ver weg? Klik dan hier voor onze volgende locaties.