EULAR 2017: hoogmis reumatologie in Madrid

 

09/06/2017

 

Juni is elk jaar opnieuw het hoogtepunt van het jaar in de reumatologie. Zo'n 15 000 reumatologen, onderzoekers, paramedici, farmaceutische industrie en patiënten verzamelen op EULAR voor een grootse uitwisseling van informatie.

 

Dit jaar ontvangt Madrid de gasten. In de Feria de Madrid komt iedereen met interesse in de reumatologie samen om te netwerken, te leren, te kijken en luisteren, ... alles om het leven van mensen met reumatische aandoeningen beter te maken.

Ook ReumaNet tekent present. Anja verzorgt een lezing rond psychologische bijstand voor mensen met reumatische aandoeningen. Mitchell vertolkt de mening van de patiënt over 'wearables' of kleine toestelletjes die je kan dragen om je gezondheid te verbeteren. Nele zal twee sessies voorzitten. Op zaterdag 17 juni neemt zij de fakkel over van Dieter Wiek (Duitsland) als voorzitter van PARE, de patiëntentak van EULAR. Verder wordt PPP vertegenwoordigd door voorzitter Greet Schaumans.

 

 

Het worden ongetwijfeld weer boeiende (en vermoeiende :)) dagen. Je kan ons volgen via Facebook en Twitter. Let op: Op Facebook wordt enkel gepost op de pagina van ReumaNet, niet op Jong&Reuma of Ikhebreuma. Dit maakt het voor de deelnemers aan het congres iets makkelijker om de zaken bij te houden.

 

Wil je reageren? Heb je vragen? Reageren op posts kan altijd, een mailtje mag natuurlijk ook.