EULAR Amsterdam van woensdag 13 tot zaterdag 16 juni

 

 

 

09/06/2018

 

 

Alle spelers binnen de reumatologie verzamelen van woensdag 13 tot zaterdag 16 juni in Amsterdam voor het jaarlijkse EULAR congres.

 

 

Zo'n 14 000 artsen, wetenschappers, paramedici en patiënten vanuit de hele wereld komen gedurende vier dagen samen om te netwerken, de laatste nieuwigheden te leren en ervaringen uit te wisselen.

Het EULAR congres is steeds een gigantisch gebeuren, met tal van lezingen, vergaderingen, standen en postersessies.

 

Ook voor mensen met een reumatische aandoening valt er heel wat te beleven. Er is een apart programma voor patiënten en patiënt vertegenwoordigers, georganiseerd door PARE (People with Arthritis/Rheumatism in Europe). Verschillende organisaties leggen hun ervaringen samen om zo tot betere zorg in eigen land te komen. Zo staken ook vertegenwoordigers van ReumaNet in het verleden al heel wat op.

 

Dit jaar tekenen Mitchell, Philip, Claudine en Nele present. Mitchell verzorgt een presentatie over e-health en wearables, Philip vaardigt PPP af. Claudine is mede verantwoordelijk voor de stand van PARE in de hal met de standen. Een prima gastvrouw!

Nele is als voorzitter van EULAR PARE aanwezig. Zij moet er voor zorgen dat alles vlot verloopt. Tegelijkertijd zal ze proberen op de Facebookpagina van ReumaNet interessante dingen te posten. Hou die dus zeker in de gaten. Ook de Facebookpagina van EULAR zelf zal geregeld berichten plaatsen. Wil je op de hoogte gehouden worden, volg die dan zeker ook!

 

 

Meer weten? Check de congres website.

Of mail ons!