Hoe vind ik zorgaanbieders? Nieuw!

 
 
01/06/2017
 
Het Vlaams agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) stelde een website samen met een overzicht van alle vergunde zorgaanbieders.
 
 
Heb je als persoon met een handicap een ondersteuningsvraag of ben je budgethouder? Ben je op zoek naar zorgaanbieders in jouw buurt? Het VAPH heeft een website gemaakt met een overzicht van alle vergunde zorgaanbieders. De website wordt vandaag, 1 juni 2017, gelanceerd.
 
 
Aan de hand van een aantal criteria (ondersteuningsfuncties, postcode, doelgroep,…) kan je een overzicht krijgen van de zorgaanbieders bij jou in de buurt. Je krijgt in één oogopslag zien wie welke ondersteuning aanbiedt, waar de ondersteuning wordt geboden en voor welk groep. Daarnaast zal je ook info krijgen of dit aanbod (onmiddellijk) beschikbaar is.
 
Momenteel is deze website beperkt tot het aanbod van de door het VAPH vergunde aanbieders en het aanbod van de door het VAPH erkende RTH-diensten. Op termijn is het de bedoeling dat dit uitgebreid wordt met het niet-vergunde aanbod voor persoonsvolgende financiering.
 
 
 
Heb je vragen? Onze ReumaCoach helpt je graag verder.
 
Bron: Vereniging Personen met een handicap.