Op zoek naar je talenten: Workshop

31/10/2017


 


Activiteit van de RA-Liga in het ReumaHuis.


Kom naar de laatste editie van OP ZOEK NAAR JE TALENTEN in Zaventem op zaterdag, 18 november a.s. vanaf 09:30 uur.


 In deze workshop willen we met de (h)erkenning van onze talenten onze "eigen-heden" herontdekken om terug in contact te komen met onszelf en met wie we waren voor de RA-diagnose.


 


Waarom talenten?

Jouw talenten geven jou energie en kracht om dingen te doen. Iets waar je goed in bent, doe je graag en maakt je sterk. Wanneer je elke dag met passie je talenten kan inzetten, zal jij je beslist beter voelen en actiever en energieker door het leven gaan.Jouw talenten brengen jou in verbinding met anderen in onze omgeving en dankzij deze verbondenheid zal jij het gevoel krijgen dat je op anderen kunt rekenen.

Jouw talenten geven jou meer zelfvertrouwen en door meer aandacht aan je sterktes te besteden, zal jouw eigen draagkracht vergroten.

Een ingrijpende gebeurtenis, zoals de diagnose van en het leven met reumatoïde artritis, kan een (tijdelijke) identiteitscrisis veroorzaken, die het geloof in jezelf en je keuzes sterk kan beïnvloeden.Onder deskundige leiding van Ilse Demaret, gespecialiseerd in vorming en trainingen rond groeiprocessen en talentontwikkeling, gaan wij met jou op zoek naar jouw talenten door je meer inzicht in je huidige situatie te geven en jou bewust te maken van jouw mogelijkheden en perspectieven. Anonimiteit, discretie en respect voor jouw 'eigen-heden' gegarandeerd.


 Per workshop slechts beperkte plaatsen om een optimale, persoonlijke begeleiding mogelijk te maken en de groepsdynamiek en kwaliteit van coaching te garanderen.

Anonimiteit, discretie en respect voor jouw 'eigen-heden' gewaarborgd.

Tot in Zaventem!


 


 


Praktisch:


Reuma Expertise Huis

Imperiastraat 16

1930 ZAVENTEM

⇒Inschrijven via nelly@raliga.be

10 € leden, *20 € niet-leden

BE98 7340 2251 2493


Meer info: www.raliga.be