Oproep: Maak reuma mee zichtbaar bij jou in de buurt


15/01/2018


 


Vestig mee de aandacht op reuma en haal de reizende tentoonstelling naar jouw gemeente of stad!


 


WE HEBBEN JOU NODIG OM EEN VERSCHIL TE KUNNEN MAKEN!


 


Over reumatische aandoeningen wordt weinig geschreven of gesproken in de pers. Nochtans worden heel veel mensen er door getroffen, en niet zelden heeft de aandoening een grote impact op iemands leven.


Wil jij ook meer aandacht voor reuma? Help dan mee aan de bekendmaking door de ReumaNet-tentoonstelling naar jouw streek te halen.


 


ReumaNet reist in 2018 het land door met een kleine tentoonstelling rond reumatische aandoeningen en het belang van een tijdige diagnose. De expositie zal bestaan uit een zestal banners met informatie en kunstige gipsen handen van patiënten, zorgverleners en supporters. 


 


Na de start in het federaal parlement op donderdag 15 februari 2018, zal de exhibitie heel het land doorkruisen. Gemeente- of stadhuizen, openbare bibliotheken, scholen, zorginstellingen, … overal waar mensen passeren, kan de tentoonstelling opgesteld worden.


 


Zie jij het zitten om de campagne ook in jouw gemeente of stad op te zetten en zo mee te werken aan een betere beeldvorming rond reuma? Geef ons dan een seintje. ReumaNet begeleidt je tijdens alle stappen en maakt samen met jou reumatische aandoeningen ook bekend in jouw streek.


 


Meer info, klik hier. of mail naar info@reumanet.be


 


 


Deze tentoonstelling kan doorgaan mede door de steun van de spelers van de Nationale Loterij.