Run to Connect: Supporter voor Claudine

03/09/2018

 

Al bijna een jaar loopt de Europese campagne 'Don't Delay, Connect Today', of in het Nederlands 'Niet uitstellen, je arts bellen'. ReumaNet houdt diverse acties om de campagne bekend te maken. Claudine zet haar snelste beentje voor tijdens de Ostend Night Run.

 

Op zaterdag 22 september zal de Oostendse Claudine samen met een groep enthousiaste lopers deelnemen aan de Ostend Night Run. Ze wordt bijgestaan door een hele schare supporters. Tijdens het lopen zal ze de Europese campagne promoten.

 

Het doel van de campagne is meer bekendheid geven aan reumatische aandoeningen en bewustzijn creëren over het belang van een vroege diagnose en de toegang tot de juiste zorg. Claudine en haar team zullen de campagne zichtbaarheid geven door te lopen met T-shirts met het logo van de campagne.

 

Deze uitdaging is tevens ook een persoonlijke uitdaging. Claudine heeft systeemlupus en door het ziek zijn en de pijn heeft ze het lopen al zeven jaar moeten stopzetten. Terwijl dit altijd een passie van haar geweest is. Het is dus ook een persoonlijke uitdaging met als boodschap dat je altijd in connectie moet blijven met je dromen.

That’s the spirit! Ondertussen heeft ze al een groepje van zeventig enthousiaste lopers en supporters samen.

 

Ook jij kan de uitdaging steunen met de fotoactie. Lees er alles over op haar blog. (klik hier) of op Facebook.