VPP: onderzoek naar terugkeer naar werk

27/10/2017

 

Het Vlaams Patiëntenplatform doet onderzoek naar re-integratie naar de werkvloer. Ze vragen om jouw input.

 

"Met je chronische ziekte terugkeren naar de werkvloer: het is de wens van vele mensen om onder de mensen te komen, een deel uit te maken van het geheel en een inkomen te verwerven. Werkgelegenheid is voor onze verenigingen al meer dan 15 jaar een belangrijk thema, daarom nemen we dit ook mee in ons beleidswerk. Ondersteuning bij de terugkeer naar werk moet dan ook heel zorgvuldig gebeuren.

 

Met deze vragenlijst willen we een zicht krijgen op het verloop van het re-integratietraject dat eind 2016 door minister van Volksgezondheid Maggie De Block en minister van Werk Kris Peeters werd geïntroduceerd.  

 

Op basis van jullie verhalen en antwoorden op deze vragenlijst willen we de knelpunten bloot leggen in de nieuwe regelgeving. De informatie die we met deze vragenlijst verzamelen is belangrijk zodat we met concrete knelpunten en aanbevelingen naar het beleid kunnen stappen. Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen die arbeidsongeschikt zijn (geweest).

 

De vragenlijst kan hier ingevuld worden en neemt maximum 10 minuten van je tijd in beslag. Indien je dit wenst, kan je steeds contact opnemen met Eline Bruneel via onderstaande gegevens voor hulp bij het invullen van de vragenlijst.

 

Eline Bruneel
Projectverantwoordelijke werkgelegenheid, tegemoetkomingen en onderwijs
Vlaams Patiëntenplatform vzw
Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee
Tel.: 016 23 05 26
eline.bruneel@vlaamspatientenplatform.be  
 

Bij het verwerken van de gegevens garanderen we de privacy van alle deelnemers."