Warmathon: kies je eigen goede doel


21/11/2018


 


De Music for Life-gekte barst overal los. Overal duiken initiatieven op om de vele goede doelen te steunen. Ook ReumaNet en haar leden staan op de lange lijst.


 


Ook dit jaar kan iedereen lopen, stappen of joggen op de Warmathon van De Warmste Week. Van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december strijkt de Warmathon elke dag neer in een andere stad.


 


Maar er is meer! Elke deelnemer kiest voortaan zelf voor welk goed doel hij loopt en steunt hiermee rechtstreeks zijn zelfgekozen goed doel. Warm jezelf en je familie, vrienden, buren... op om te lopen of wandelen en voor ReumaNet te kiezen. 


Inschrijven kan hier.


 


Zo kunnen wij blijven streven naar een betere levenskwaliteit voor ALLE mensen met een reumatische aandoening. En in België alleen al zijn dat er meer dan 2 miljoen!


 


Doe je liever een eigen actie? Dat kan natuurlijk ook!


Volg de mooie voorbeelden van:


#Badgekesforlife, tot donderdag 29 november, online


Sponsorlezen, tot 14 december, Geel


De Knapste Warmste Week Op woensdag 28 november, Sint Niklaas


Cake for Life Tot 22 december


De Warmste Tasting Vrijdag 30 november, Affligem


Music-for-life-Jukebox Vrijdag 14 december, Mol-Gompel


 


Ook voor onze leden worden acties gedaan. Die voor VLFP vind je hier, voor RA-Liga hier, voor CIB-Liga hier en voor VVSA hier.


 Een hele dikke MERCI alvast voor de enthousiastelingen. We wensen hen een super geslaagd event!


 


Doe je het liever rustig aan? Vraag dan een plaatje aan voor ReumaNet. Dat kan hier. (pas wanneer de week bezig is)


 


 


En tenslotte nog dit: Wil je een gift doen, maar hoeft het voor jou niet via Music for Life te passeren? Stort dan meteen op ons Fonds Vrienden van ReumaNet. Klik hier voor meer info. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.